Всичко за папагалите > Общо за папагалите

Как транспортираме нашите папагали

(1/14) > >>

ЕХО:
Привет, ползвам VW T4 за удобно и бързо транспортиране на моите любимци (направо с клетките). За мен е много интересно да направим тема където да споделяме как по- безопасно, по комфортно и удобно да пренасяме сладурите. Писано е, има много мнения във форума, но според мен трябва да има тема, която да се набива на очи, да е полезна, не знам, може би по - систематизирана.

gpogojeva:
Това е добра идея, затова местя и закарфичвам темата в общия раздел, дано повече хора споделят опит.
Досега сме споменавали тук там, кой как решава проблема с транспорта, но наистина е добре да се направи конкретна тема.

gpogojeva:
Тя твойта лесна, да му мислим ние с малките коли.
Аз ползвам транспортна клетка за Поли. Обикновенно е голямо приключение да го натъпча вътре, никак не е съгласен. След това си е приключение и да го върна в голямата клетка. Сега с Папи нещата стават не двойно ами петорно по-сложни. Чудя се дали да ги превозвам в две транспортни или в една среден размер. И в двата случая задната седалка на колата става на практика неизползваема.
Голям проблем ми е това превозване за сега. Вероятно нещата ще се наредят, когато стоплят отношенията и решат да живеят заедно.

Офелия Просеникова:
Отлична тема, браво! Винаги ме е интересувал този въпрос :))
А каква е тази фирма, която ползваш? Всякакви ли птици транспортира?
 и още 1 въпрос
Като цена как е и за какво разстояние става въпрос??? 

Елеонора:

--- Цитат на: Офелия Просеникова в април 05, 2013, 02:09:33 pm ---Отлична тема, браво! Винаги ме е интересувал този въпрос :))
А каква е тази фирма, която ползваш? Всякакви ли птици транспортира?
 и още 1 въпрос
Като цена как е и за какво разстояние става въпрос??? 

--- Край на цитат ---
   Мисля,че май си говореха за личните автомобили или поне аз с такова чувство останах. :-\ .Демек кой с какъв собствен автомобил си превозва добитъка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия