Здравейте, Това е моето първо писане тук. Дълго търсих писано по темата и поне от прочетеното отговор не намерих. Затова ще питам.
От 4 месеца се гледаме с Коко /Корела/. Когато я взехме ни казаха, че е мъжка в последствие я определиха за женска, нещо доколкото прочетох често срещано при корелите. Както и да е, Коко се развива добре, подмени перцата, започна да заучава мелодиики, хапва си добре, играе и е много гальовно пиле. Но от няколко дни ме шастиса със странно поне за мен действия. А именно - Каца ми на ръката, и продължително си играе с ноктите ми, после започва да си върти опашката като часовниково махало, но по-бързо и по-бързо, накокошинва се, зарперва криле като орле и започва да трака с клюн като не издава звуци през цялото това времи на престава да си търка опашката или по-точно дупето в ръката ми. Започвам вече да се притеснявам дали няма някакъв проблем и дали да не я вадя на вет. Затова ви моля ако някой е забелязал подобно поведение или може да ми обясни въпросните действия да ми пише спешно.