Всичко за папагалите > Здраве

Ветеринари в цяла България!

(1/19) > >>

papagal4e:
Здравейте,

Предлагам в тази тема всеки да сподели опита си и да препоръча лекар от който е доволен.
Наистина са малко лекарите, които разбират от птички и, ако някой е добър в тази област, то нека го поощрим по някаъв начин, като се насочваме именно към препоръчаните лекари. Така може би и те ще имат по-голям стимул да се развиват и да четат за в тази област.
Предлагам да напишем името на лекаря, града и как е помогнал на птичката ни (по какъв повод сме го търсили), така всеки сам ще си направи изводите и ще си прецени дали да се обърне към този специалист!

Надявам се подкрепите идеята и успеем да си помогнем по някаъв начин!

rosintse:
Венага отбелязвам доктор Бойчев, Пловдив, ул. Богомил, до бившата Видеозона. Папагалът ми беше почти плешив, когато го заведохме. Аз наистина мисля, че този човек много ни помогна и мисля, че Рая се оправи именно от лечението, което той ни предписа. Според мен не беше просто смяна на перушина, а яко капене на пера и там където кожата и се виждаше, а, повярвайте ми, това беше на доста места, изглеждаше като мръсна и възпалена. Перушинката и пониква бавно, но все пак е по-добре. Въпреки, че не е доказано :-) интуицията ми подсказва, че той ни излекува.
А, и да отбележа, не ни взе пари нито за прегледа, нито за консултяации след това, нито за консултации за кучето - много човечен, браво!

Милко:

--- Цитат на: rosintse в май 29, 2009, 05:25:12 pm ---Венага отбелязвам доктор Бойчев, Пловдив, ул. Богомил, до бившата Видеозона.

--- Край на цитат ---

Можеш ли да дадеш някакви по-точни координати на този лекар? Телефонен номер? Адрес? Емейл? ;) ;)

gpogojeva:
Браво за хубавата тема!

rosintse:
Д-р Бойчев, ул. Богомил, Пловдив, 032/ 63 46 01, не знам кой е номрът на улицата, но се намира до у-ще Душо Хаджидеков и пицария Верди.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия