Благодаря за отговора ! Благодарение на този сайт и форума към него , разбрахме много неща за папагалите,и все повече започнах да се притеснявам че няма да мога да се грижа добре за нашия. Сега е в болница,със възпаление на дихателните органи, вече една седмица е там и днес ще си го вземаме. Доктора каза ,че това ,че още е жив до някъде е показател , че може да оздравее. През тази една седмица останахме без очи да четем,и явно ние сме виновни че е болен. Макар че няколко дни след като го купихме започна да хърка и на нас ни беше много забавно , защото си мислехме че имитира мъжа ми

. аз никак не харесвах птиците,дори малко се гнусях от тях. Решението да купим робин беше спонтанно,заради голямото ми дете. Сега разбирам колко сме сгрешили заради това ,че не се заинтересувахме повече предварително. Нямах си и на представа колко е трудно да се грижиш за папагал,и в комбинация с тоеа ,чр ни плени всички толкоеа бързо и свикнахме толкова много още повече се тревожа. Надявам се ,че ще успеем да се грижим по добре за него благодарение на вашите мнения,опит и коментари. Благодаря