Всичко за папагалите > Играчки

Голям стенд за Доби (Жако)

(1/10) > >>

Ronii:
Здравейте!
Е време е и ние да си покажем първия стенд. Купихме доста материали от различни магазини и построихме доста голям стенд за Жакото-Доби. Закачихме и повечето му играчки на стенда до колкото е възможно  ;D
Ще кача снимки, но ще ни трябват още материали (Трябва да сложим повечко пръчки долу.)  :blah:
Харесва му доста, страшно забавление пада, разбира се като почне да работи по въпроса ''прегризване'' (вече се е заел) след 2 седмици ще трябват нови кацалки  :s_laugh:.
Също така направихме и нещо като ''кацалки за стената'', защото печката (тя не работи и е нещо като климатик) вече е счупена  ;D. Направихме го и по-височко нали папагалите обичат да са на високо.
Закупихме и едни като малки кръгчета които слагаме на кацалките играе с тях като за световно  :dance:.
Даже и сега се кара на баща ми като пипа стенда  :happysilly:.
Абе с едно изречение се влюби в него. За кацалките ще кача снимки по-късно или утре   ;D  :)
Приемам забележки  :thanx:
Ще пиша ако има нещо ново.
Благодаря  ;)


Ronii:
Ето още снимки:

gpogojeva:
Интересен, красив, но напълно неподходящ за папагал стенд! Тези лакирани дървени корнизи и халки, не само, че са неудобни, защото са хлъзгави, но могат да бъдат и опасни, ако погълне от лака. Мрежата отзад е атрактивна, но много опасна, може да се оплете и обеси на нея. Сменете корнизите с най-обикновени клони от върба, бреза, ябълка, липа, дрян. С кората, за да си я чопли.

Ronii:
Да благодаря Ви за забележката. За лака и аз предположих, мисля че само 2 са така баща ми може да го махне а за мрежата както написах ще я махнем. Първи стенд ни е ще помислим да го оправим и ще споделя пак по-късно  ;)

gpogojeva:
Най-добре използвайте клони от дърво, заедно с кората, безопасни са, интересни са за пилето и скъсяват ноктите и човката. Купешкият материал нито знаете от какво дърво е, нито с какво е обработвано. Клоните взимайте от место далеч от пътя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия