Всичко за папагалите > Играчки

Скромна играчка за 3 лв.

(1/3) > >>

archi_lori:
Здравейте. Реших да се пробвам да направя аз една играчка за моите папагали. Аз я направих само за Съни тъй като е в отделна клетка и по-нататък ще я местя при другите . Както и да е. Играчката е много лесна. Нека ви кажа стъпките, а вие после сами ще видите снимките.  ;)
 
 Първа стъпка: Отидете до Jumbo или някой близък магазин в който да знаете че има гумени ластичета. Може и да са за коса.3 лв са тези от Джъмбо. (скъпи :o много)
 Втора стъпка: Взимате ги (аз го изплетох на куката която идва в комплекта) и слагате едно ластиче , което навивате на две.(вожте снимката за да разберете) Това може да го направите и на химикал.
 Трета стъпка: Слагате още едно и долното го прекарвате през долното. После слагате едно отгоре и това отдолу го прекарвате през него и т.н. , т.н.
 Четвърта стъпка:  Слагате го във вертикална поция и куката стои между една решетка, а гривната в друга и то така не пада.

Хубавото е , че се мърда и й привлича вниманието на птицата ;D
Успеех :happysilly:
 

archi_lori:
 Още снимки. ;)

archi_lori:
 Ето и краят.
 Качвах снимките 3 на всеки пост защото не ми дава повече.
Надявам се да ви е харесало!

archi_lori:
Ето едно клипче ако не сте ме разбрали. Поне се надявам да сте схванали идеята. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=7i2sIZytIEk
Накрая като слага онези S-образни кукички, вие не го гледайте, това е,за да се съедини гривната. Вижте аз как съм го направила. ;)

Надявам се да ви е харесало!

todordim/Kremi:
Извинявам се, ако ти секна ентусиазма, не ми е това целта! Браво за креативността и желанието, нооо........
Гумените ластичета не са подходящи за папагали. Лесно се откъсва парченца от тях и лесно могат да се погълнат. От там проблеми, колкото искаш. Освен това, каква ще е насладата на пилето да дъвче гума?
Правят се дървени играчки, от безвредни клонки, така че хем да руши пилето, хем да търка човка и нокти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия