Всичко за папагалите > Играчки

Играчки

<< < (2/7) > >>

Ronii:
Ако лакът беде погълнат може да навреди на птиците. Не мислиш ли че може да се обеси или оплете?

Alya:
Не помислих за това.Благодаря :thanx:.

gpogojeva:
Дебело, конопено въже с навързани по него възли е идеално за висене, катерене и дъвкане, различни клечки и пръчки, вързани с конопени въжета, ролка от тоалетна хартия, кори от яйца от хартиените, кашони, всичко става за изработване на играчки, щипки дървени.

Пафката:
Освен изброените неща за малки и средни папагали, какво ще добавите за пластмасовите и металните играчки? Разгледах и дървени играчки, които висят на метални синджири, това проблем ли е? Видях играчки за папагали с метални пластини, не са остри разбира се, но са метални, могат ли да си повредат клюна или те пилетата си знаят колко силно да ръпат? Тоест, важно е единствено да не са лакирани, остри или такива, в които може да се оплетат сладурите или и материалът на изработката е важен?  ???

gpogojeva:
Материала е много важен, за предпочитане е да са от дърво, конопено въже, амбалажна хартия. Поли се беше оплела в синджир, от тогава избягвам да слагам играчки на които се вижда синджира. На Бино арата пък си прободе езика на някаква метална част помня. Пласмасата със сигурност не е подходяща.
Играчката трябва да е безопасна и лесна за разрушаване.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия