Всичко за папагалите > Играчки

Каишка за папагал

(1/2) > >>

archi_lori:
Здравейте,
виждам че много хора имат каишки за папагалите си, разхождат ги навън и все пак се отразява добре на пилето да е на чист въздух.
От Варна съм и исках да питам някой знае ли къде има? Търсих в Гранд Мол и Варна мол но няма... Някой знае ли дали изобщо има тук?

Милко:
Разгледай например тази тема. Тук са популярни с английската дума - харнес - и във форума има доста писано за тях. Аз моя си го купих отдавна през интернет. Можеш да ги видиш например тук или тук. Нищо чудно да ги има и в български онлайн магазини.. Не съм ги виждал по магазините.

archi_lori:
А случайно да помниш сайта? Защото наистина искам 'харнес' :)
Също така, още един въпрос: Сигурни ли са? Имам предвид, не могат да си ги извадят, нали? Защото е малко опасничко.. То кучето ми си извади каишката веднъж, но го хванах, обаче папагалът ми ако си я махне... :-\

Милко:
Сега виждам, че ти имаш корели, нали? На сайта, който посочих с Aviator Bird Harness има и такива за корели, но аз поне не съм срещнал достатъчно практика и впечатления за ползването на харнес с корели (и други по-дребни видове). Интересувах се от тази тема преди няколко години и тогава се приемаше, че не са подходящи за дребни папагали.. Може би нещата са се променили ::) Въпросът опира до това хем да е достатъчно здрав, хем да е достатъчно лек, хем да се закопчава по достатъчно сигурен начин за да не се измъкне пилето. Ако някой има впечатления от корели на харнес, нека сподели..

ivrabetsa:

--- Цитат на: archi_lori в юли 03, 2015, 12:57:39 pm ---
Също така, още един въпрос: Сигурни ли са? Имам предвид, ..

--- Край на цитат ---
На този свят сигурни са само смъртта и данъците ;D.Иначе ако напишеш Parrot harnes в търсачката на някой от китайските сайтове за "продавам всичко",сигурно ще намериш!Миналата есен,по поръчка на клиенти се разрових и намерих на три места.Тези за средни папагали бяха поне 10тина цвята, излизаха 6 долара с безплатна доставка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия