Всичко за папагалите > Играчки

Плейграунди,играчки,въжени мостове и др.

(1/1)

Blueone:
** Изработвам и продавам Игрални площадки,играчки,въжени мостове,люлки,люлки тип ринг,сфера или каквато форма пожелаете.Всичко е от естествени материали.Ползвам дърво,канап,кокосово въже,картон,хартия,дребни дървени детайли и т.н.Цените са според големината на съответната игрална площадка като за малък (мини) започват от 15 лв. Размерите за малък са 30х30 грубо.В зависимост от материалите и големината мога да направя и за голям папагал съобразено изискванията.Досега съм правил вече няколко за жако,голям александър,ара и други големи папагали.

** Имам доста лиани във формата на ринг а ако се добавят стават като сфера.Идеална люлка е за папагала и има какво да се гризе по нея.Докато не обелят всичко не мирясват.Цените са от 5 до 10 лв според големината.Имам и огромни като за Ара дори.На снимките се виждат колко са големи спрямо корелите.

** Y образни кацалки с винт от 2 до 5 лв спрямо големината.
** Въжени мостове,мрежи,люлки и други играчки с кокосово въже,канап и дърво.По договаряне спрямо големината.

В момента от снимките по долу има няколко готови които заемат много място и нямам къде да ги складирам за да направя нови затова ще изчаквам за конкретна заявка.Иначе по долу ще добавя и някои от вариантите на моделите които изработвам.

Правя всичко от естествени материали като не ползвам оцветители,бои и други опастни материали за папагалите.Правя ги с целта на тях да им е удобно и да си ги харесат а не за перфектния външен вид.При заявка може да изработвам по ваши идеи или модели стига да е практично и удобно.

Можете да разгледате галериите и да си харесате нещо.Доставката става с Еконт като ако плейграунда е голям се разглобява и сглобява много лесно.Пишете на лично съобщение ако ви интересува нещо конкретно.


https://www.facebook.com/blueone27/media_set?set=a.10214990395167803&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10214990433728767&type=3&hc_location=ufi

https://www.youtube.com/watch?v=_FkfnbJNYNs

gpogojeva:
Браво, страхотни играчки!
Ако не си ги правех сама, със сигурност бих си поръчала!
Само не слагай памучни въжета, много са опасни и неприятни, стават на топки, пилето може лесно да се заплете и обеси, задави, счупи крак. Конопени от естествен коноп (познава се със запалка, като се обгори крайчето) са идеални, натрошават се на прах буквално и няма никаква опасност за пилеца.

Blueone:
Знам.Ползвам само канап и кокосово въже.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия