Всичко за папагалите > Кой съм аз...
Неразделка
(1/1)
Камелия:
Здравейте,
преди два месеца реших да си взема папагалче, но нямах никакъв опит с птиците.Та взех неразделка на 5/6 месеца и 1 месец не и обръщах особено много внимание, но след това почнах да я изкарвам от клетката почти всеки ден.Малко по малко свикваше, идваше при мен, но мрази ръката ми.Опитвам се по всякакви начини да я науча да се качва на ръката ми, обаче не става :'( .Взима семена от ръката ми, но не иска да качва отдалечавам я така че трябва да се качи за да си вземе, обаче нищо не става и тя просто си остава на мястото. А когато си подам пръста тя почва да го кълве.Когато я взимах си мислех че да свикне с мен ще е фасулска работа. Защото навсякъде по сайтовете пишеше че лесно се привързват и са много любеобвилни, но явно въобще не е!Моля помогнете ми :help:!
irina:
Здравей , Камелия!
Не е необходимо да създаваш три теми с едно и също съдържание, още повече,че ти е отговорено на предишните две.
Ако имаш някакви други въпроси, моля, задай ги и с удоволствие ще потърсим решение! ;D
Успех с неразделката и не забравяй, че предвид липсата ти на опит, ще е нужно повече време да се постигнат исканите резултати!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия