В този форум се използва САМО КИРИЛИЦА, когато се пише на български език.
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте! Хайде и аз да се включа , значи имам 2 вълнисти папагала и 1 корела . Може ли примерно да им направя сама кракер.Дава ли се на папагал мед? Че мисля да овалям пръчката от някой изяден кракер в мед и после да я овалям в парченца плодове семки и такива неща? Благодаря предварително!
В малки количества не е - добавят го и в някои крекери. Но ако оваляте цял крекер в мед... сладкото ще дойде твърде много. За съжаление не мога да ви кажа състава на бялата маса, която се използва за слепване на фабричните крекери.
Гледах в интернет за някакви съставки от брашно + сока от царевицата на консервите със сладка царевица + желатин. Има ли нещо подобно ?
Та като цяло чудя ви се на акъла как можете да ги купувате тези неща от магазините
Мисля, че тук акцентът е върху евтино... че аз на цената на 2 крекера си храня и двата папагала почти месец и то с хубава храна. А плодове им давам и пресни и сушени отделно. Та като цяло чудя ви се на акъла как можете да ги купувате тези неща от магазините
Но по-скоро като играчка,отколкото да се нахрани с тях.Като го виждаш,че се забавлява да ги разрушава, просто не можеш да устоиш на изкушението да му вземеш нов всеки път като идеш за храна в зоомагазина. Пилето разрушава не само самия крекер, ами и пръчката на която са залепени всичките *вкуснотии*. След като ги е обелил и са вече на пода на клетката ,се захваща особено усърдно с пръчката. Купих му точно такива брезови пръчки(случайно тук ги ползват за правенето на много популярна манджа), обаче интерес-нулев. Но тия от крекерите...оооо-голямо чоплене пада