Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Girls From Your City - No Verify - Anonymous Adult Dating
https://SecreLocal.com

Girls From Your Town - Anonymous Casual Dating - No Selfie

New Girls
Catalina
HAILEY SINCLAIR
Yumi
Paula Flores
Samanta Lily
Ashley
Mimi
2
Цели на дискусионен клуб Алекс и участие в него / chat with sexy singles
« Последна публикация от necihs - септември 27, 2025, 12:31:08 am »
adult connections with privacy
SecreLocal.com
3
Общо за папагалите / Филм за папагал/ папагалите във филми и други
« Последна публикация от Нели - септември 15, 2025, 03:13:15 pm »
Споделям симпатичен филм за папагал. Филмът е може би малко особен, но мисля, че би докоснал стопаните на папагали, особено дългоживеещи видове.

https://www.imdb.com/title/tt0448022/

Ако някой има подобни препоръки да сподели (за филми или друго), би могъл да ползва темата.

4
ЗА НАЧИНАЕЩИ СТОПАНИ / Re: Жако и съвети за страт
« Последна публикация от gpogojeva - август 12, 2025, 04:12:56 pm »
Темата е много, много стара, но ми стана интересно къде е забранено да се гледа само един папагал?
Колкото до отговорите на въпросите, вероятно авторът на темата вече си ги е намерил в разделите за хранене и за соцоализация.
5
ИЗГУБЕН/НАМЕРЕН ПАПАГАЛ / Намерен мъжки вълнист папагал
« Последна публикация от gpogojeva - август 12, 2025, 04:07:27 pm »
В района на Цигов чарк е намерен мъжки вълнист папагал. Ако някой си го търси, пилето се намира при този човек https://www.facebook.com/angel.radulov
6
Хранене / Re: Дебел вълнист - как да отслабне?
« Последна публикация от Нели - август 03, 2025, 12:04:39 pm »
Хора, главно аз пиша, но явно нашият проблем е неудържим и несистемните мерки не помагат...
Почнах темата, когато вълнистият беше минал 40 г. След това мина 50 г. Днес е 59 грама. Ми, не е нормално това.
Минаваме на гранули, ако не ще гранулите, ще гладува... Той по принцип ги яде, но само от ръка, в по-ограничени количества. Вече няма да му предлагам семена освен по веднъж на ден, не съм решила по колко грама...
Просто, шантава работа. Може би защото живее сам? И не лети толкова, защото няма с кой да се гони и да подскача? Има играчки, които търкаля и подхвърля, но не е същото.
7
« Последна публикация от Нели - май 05, 2025, 06:10:34 pm »
Чудя се, ако кажа на някой неутрален познат: Мии, ставам сутрин варя чай на вълнистото папагалче - първо кипвам водата, после слагам да поврат за 5 минути семена от бял трън за черния му дроб, после махам чая от котлона и допълнително запарвам в него листа от глухарче (пак за черния му дроб!), след това духам на чая, сипвам в чаша и му го поднасям и го моля учтиво да пийне глътка, като гледам да е точната температура - нито изстинал, нито пък горещ- да не го опаря!... Та, чудя се, ако разкажа дори САМО това на някой извън този форум, на кой ли трицифрен номер ще се обади този човек - да ме приберат и да се погрижат за мене... :D Макар че, факт - и по-странни неща правят хората за домашните си любимци... Все пак сме им длъжници...

8
« Последна публикация от irina - април 28, 2025, 02:20:45 pm »
 И моят е пухкаво кюфтенце!  :) Семената от бял трън ги харесва накиснати за няколко часа във вода, за да поомекне обвивката. Чай пие само от шипки и липа, като задължително да е топличък. Към изстинал чай няма интерес! Много обича да яде мазничко и това е положението! Ленени семки, сусамче, ядчици и т.н.Самите семена от трън, четох,че съдържат доста масло, предполагам затова не им се дърпа.
9
« Последна публикация от Нели - април 28, 2025, 11:07:47 am »
Повдигам си леко собствената тема, за да кажа пак за белия трън, който съдържа силимарин.
С оглед на теглото на папагала и риска от омазнен черен дроб, се наканих да му правя чай от семена на бял трън и глухарче. Правя известно количество на 3 дни и държа в хладилник, така че редовно да мога да сменям стария чай в една чашка на пода. Колко изпива и полза има ли, е неясно. Но вместо да изхвърлям сварените семена от белия трън, почнах да му ги давам. Харесват му, вади вътершността и я яде. Доколкото прочетох не са вредни. Надявам се това да му помогне някак да си оправи черния дроб и въобще цялата пухкавост. Милият ни слон.
10
ЗА НАЧИНАЕЩИ СТОПАНИ / Жако и съвети за страт
« Последна публикация от Rio78 - март 22, 2025, 11:41:29 am »
Здравейте, Да се запиша и аз в ятото. Преди 2 дни си купих 2 Жако (мъжки и женски тъй като тук е забранено със закон да се отглеждат по еденични и подлежат на конфискация). Женкият е на 8 месеца мъжкият на 4. Отгледани са от родителите си. Въпросите които ме мъчат:
1: Каво ядат?
Сложил съм им в купите всичко за което съм чел: царевица, различни зеленчуци, няколко вида плодове, ядки, крекери и някакви специални смески за тях купени от магазина. Но, те отказват да ядат.
2: Кога трябва да ги пусна извън клетката?
ясно е че когато ги доведохме в къщи ги изпуснахме, и беше голям зор след това да ги хванем и напъхаме в клетката с помоща на кепче  ;D . но те постоянно крещят и опитват да отворят вратата за да излезнат на вън.
Благодаря на всички които отделиха от времето си да прочетат този пост, и, евентуално да отговорят
Страници: [1] 2 3 ... 10